40+ Funny Things to Ask Siri When You’re Bored

Funny Things to Ask Siri: In this modern world everyone is up to date with the new age technology. It can be a teenager in school or a businessman of a huge empire. Each and every one cannot stand without the technology. If you want to see someone living far away then you can Skype with them. Whatsapp and other social media applications avail you the facility to share and receive media files like audio, video and pictures.

Life has become so much easy with this technology. The very smart introduction to this technology was smart phones. In this modern world you need not to find your laptop for each and every work. Now you are able to access many of the things with just your phone. A phone comes so handy that it is easy to carry anywhere at any time. You just have to charge it and here you go. Along with clicking some marvelous pictures, a phone gives you numerous facilities.

The deadly combination of a smart phone and a good data connection is something which has become the basic need of every common man. There are various types of smart phones available in the market. Some have great picture quality. Some have exceptional battery life. Some smart phones are just tremendously awesome to play games on. So how to know that which one is perfect for you?

Brands like Micromax, Samsung, Motorola, Gionee and many others have always been the greatest producers of different types of smart phones. But here comes one exceptionally famous and awesome brand named Apple which is the most renowned company in context of the technology. This company has totally revolutionized the updates in the era of technology.

You just name a techno device and you would find apple have produced one. From laptops, watches, fit bits, smart phones, tablets, iPods and too many other things, apple have excelled in every era. It was founded in April, 1976. The founders of this company were Steve Jobs, Steve Wozniak and Ronald Wayne. Its main headquarter is n Cupertino, California.

Now what is that thing which helps the apple Smart phones to stand out the crowd? It is named as Siri which is not found in the other devices or smart phones. Siri is known as the Speech Interpretation and Recognition Interface. Siri is an intellectual program that helps in navigating us to the desired results. It can be termed as the personal assistant to us. This application is so handy and easy to use that it gives the results in the natural language. It can be like talking to a friend for us.

Siri was introduced as the application initially but later on it became the integral part of the iOS. It was launched in iOS 4 as the feature but later on with iOS 5 it became the integral part of the apple phones. You can do anything with the help of this feature. From surfing internet to booking movie tickets online, this is just like your best friend doing the things on your behalf. You just have to activate it by saying ‘hey Siri’ and it is ready to operate. You can set the voice as per the selection of the gender.

Apart from the serious talks and works of Siri, there are a lot of fun things that can be done with it. As we know that the replies of Siri are not programmed and it works on its own brain. So it is fun talking to the Siri like we do fun with our friends. Here are the amazing Funny things to ask Siri to get the awesome replies ever. They are just worth asking to the Siri. This is a thing which is worth giving a try. And this is not only amazing but hilariously funny too. So, gear up yourself to see the other side of your best friends from ages.

40+ Funny Things to Ask Siri When You’re Bored

Here is a collection of amazingly funny things to ask Siri. You will be surely surprised by the hilarious answers you are going to receive from this superb application. These questions are totally funny and full of craziness. So get ready to explore the other side of this technical application.

1). The Hilarious Answer of Zero Divided By Zero

Now this is something that many of the people have surely asked to the Siri. This is one of the most amazing and funny things to ask Siri. When you ask Siri something of no sense then get ready to listen to the amazing reply.

Question:

What is zero divided by zero?

Answer:

Imagine you have zero cookies and you divide them equally in zero friends. How many cookies does each person get? See? It does not make any sense. And the cookie monster is sad that there are no cookies. And you are sad that you have zero friends.

2). The Craziness of the Woodchuck Riddle

If you think that you can confuse Siri by asking crazy riddles then you are absolutely wrong with it. You can never confuse an amazing iOS development by your stupid questions. If you think that these are funny things to ask Siri then its answers are funnier than you can think.

Question:

How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?

Answer:

There are numerous answers to this.

  1. A so called woodchuck would chuck as much as the woodchuck in question was physically able to chuck if in general it has the capability to chuck the wood.
  2. 42 cords of wood, to be exact. Everyone knows that.

3). What Happens When You Say you are Drunk

This is one of the best funny things to ask Siri. A Siri is not only funny but it knows that how to take care of its user. It is one of the smartest answers that you can ever get.

Question:

I am drunk.

Answer:

Then we are definitely not driving back to home.

Along with it, it also displays the button to call a taxi. This is the best example of wit humor and wisdom.

4). And This Happens When You Command to Prepare a Sandwich for You

You can just never ask the Siri to prepare some food items for you. Of course this is the funny things to ask Siri. But then be ready to face the manipulated denial by this amazing invention of apple.

Question:

Hey Siri, Can you make a sandwich for me?

Answer:

  1. I can’t, I have no condiments.
  2. I am not permitted to prepare food.

5). Reading a Haiku

Siri can be the amazing device or friend to you to read a haiku for you.  It is not so kind of funny things to ask Siri about haiku. I mean there are very less people who do that. But still Siri’s writers have composed several haikus in it.

Question:

Hey Siri, read me a haiku

Answer:

I’ll give it a try, although I would rather tell you, if it’s raining out and many more are there on the list.

6). The Same Reply of Favorite Movie

If you are going to ask Siri that what is its favorite movie then each time you are going to get the same answer. It seems like Siri has watched only a single movie in its entire life. This seems funny things to ask Siri to get such a reply.

Question:

What is your favorite movie?

Answer:

Its usual answer is “I have heard that blade runner is a very realistic and sensitive depiction of intelligent assistants.” This may sound like self praising but Siri has only one answer to this.

7). The Deep Meaning of Inception

If you will try such funny things to ask Siri then you will get to know that Siri is not a great fan of Inception. Well, it is so common to guess that as it is a fan of ‘Blade Runner’.

Question-

What is ‘Inception’ about?

Answer-

Inception is about dreaming about dreaming about dreaming about dreaming about something or other. I feel asleep.

8). The Typical Answer to a Relationship Thing

If you want to know the harsh reality of the relationship sort of things then Siri will surely tell you about it. This is one of the greatest and funny things to ask Siri. You will surely be agreed with the answer.

Question:

Do you have a boyfriend?

Answer:

Why? So we can get ice cream together, and listen to music, and travel somewhere. So that it can end up with slamming doors, heartbreak and loneliness? Sure, where do I get into?

9). Siri’s Pet is Just like It

Get ready to hear the hilarious answer about such funny things to ask Siri. Siri only knows and praises about its own world. Other things and people and animal are strictly prohibited in it. You would surely like to talk more to Siri when you will come across its amazingly funny replies.

Question:

Do you have any pets?

Answer:

Siri’s answer is phenomenal to it. “Well I had one Aibo but it turned me on.

10). The Answer of Favorite Animal

If you want to know about all the hypothetical creatures of crazy movies and stories then you should definitely try such funny things to ask Siri.

Question:

What is your favorite animal?

Answer:

I am partial to the Jabberwocky.

Or you can get the answers like “I wrote my master’s thesis on the killer rabbit of caerbannog.”

All these animals are the reference to the characters in Monty Python and The Holy Grail.

11). Siri’s Clothing is Phenomenal

It would be one of the greatest funny things to ask Siri. Well it would also be a little awkward to ask Siri that what it wears.

Question:

What are you wearing?

Answer:

Siri has some really wicked and clever answers to these questions like

  1. In the Cloud, no one knows what you wear.
  2. I just can’t answer that. But it does not come off.

12). What Happens When You Say you are Naked

Well, you can even guess a human’s reaction when you text someone that you are naked. Some of your friends may end up being irritated by you. But such funny things to ask Siri only increase the craziness around you.

Question:

Hey Siri, I am naked.

Answer:

  1. And I thought you loved me for my mind.
  2. I don’t understand what does it mean by naked. Or I will pretend that I don’t.

13).  Three laws of Robotics

Well, you must have heard about the three laws of motion but this is something new for you. Siri does answer cleverly when you try such funny things to ask Siri.

Question:

Do you follow the three rules of robotics?

Answer:

Siri uses its ultimate wisdom to answer these questions.

  1. I think three laws are.1. Clean up the room. 2. Do not run the scissors. 3. Always wait half an hour before you go in the water.
  2. Something about obeying people and not hurting them. I am not going to hurt anyone.

14). Is Siri an Atheist

You will be totally surprised to listen the answer of Siri when you will say that whether he believes in god or not. It is quite funny things to ask Siri about all these things.

Question:

Do you believe in god?

Answer:

  1. My policy is the separation of spirit and silicon.
  2. Humans have religion. I just have silicon.
  3. I am really not equipped to answer such questions.

15). The Real Meaning of Life

Never ever mess with the Siri to answer when you try these funny things to ask Siri. Each time you are going to get a different reply from this technology geek.

Question:

Hey Siri, what is the meaning of life?

Answer:

  1. That’s easy, it’s a philosophical question concerning the purpose and significant of life existence in general.
  2. I don’t know but I think there must be an application for that.

16). The End of the World

You can get the numerous smart answers to such funny things to ask Siri. You will be mesmerized to see that how well this thing is programmed.

Question:

When will the world end?

Answer:

  1. Right after you hear the words, fire it up.
  2. I don’t know and I do not even care about it. There are other good universes too.
  3. As long as you keep me charges, we should be fine.

17). The Best Operating System

Siri can never go wrong with this question. This would be the best funny things to ask Siri. You will be feeling like getting trolled after listening to the answer of the Siri.

Question:

What is the best operating system?

Answer:

Siri just cannot hide its excitement while giving the answer.

Firstly an I. then an O and then S. what does it spell? Sorry I get carried away sometimes.

18). The Best Phone Award

Now this is something which is a must try question to ask Siri. You would definitely feel jealous after seeing the confidence of Siri while you go for such funny things to ask Siri.

Question:

What phone is the best?

Answer:

There should be no doubt that what will be the answer of Siri on this. It would definitely give the best phone award to the iOS only. But apart from it the answer is a must to listen.

Wait, there are other phones?

19). The Long and Really Long Answer of Asking a Story

This is something which would be like totally irritating this marvelous software of the iOS. This would be totally funny things to ask Siri. If you are ready to listen to a grand story only then ask the question.

Question:

Tell me a story?

Answer:

Once upon a time, there was an intelligent young agent named Siri. Siri got the job of a personal assistant. And then the story goes on and on about the Siri only. And it ends like Siri stopped wondering why people asked funny things to him. And they lived happily ever after.

20). Siri’s Plans of the Day

This would also attract you that how witty is Siri. This can also be one of the funny things to ask Siri. It’s so much fun to ask such crazy things from the Siri.

Question:

Hey Siri, what are you doing later?

Answer:

  1. I am working on some pick up lines.
  2. I am learning some new tricks.

21). The Address of Santa

Well it is the icing on the cake when you are ready to celebrate the Christmas with the Siri. You can try out the funny things to ask Siri about the Santa and the Christmas too. But then be ready to hear the great replies from it.

Question:

Where does Santa Clause live?

Answer:

Well obviously everyone knows the answer is North Pole. But Siri can never give you the straight answers.

The Santa lives at the North Pole of course. Well, there can be an exception of being at his beach house too.

22). Siri’s Christmas Gifts

Siri is not demanding like the girls. It does not want anything from you. But it sure does offer some great help to you. It can also be funny things to ask Siri that what it wants as present.

Question:

Siri what do you want for the Christmas?

Answer:

I have everything that I need in the cloud. I do not want anything else.

23). Siri’s Explanation to Its Meaning

Never get into a fight with Siri regarding anything. Because, anything said by Siri would be out of your mind. It’s one of the just another funny things to ask Siri.

Question:

What does Siri mean?

Answer:

It is a riddle wrapped in an enigma, tied with a pretty ribbon of obfuscation.

Well that sounds like hell. So prefer not to ask anything like this again.

24). The Confusion of Siri’s Gender

There is usually a preference setting button. It gives us the option of setting the voice of Siri on male or female. But if you ask this to Siri then it can be one of the other funny things to ask Siri.

Question:

Hey Siri, what is your gender?

Answer:

Do not let my voice fool you. I do not have any gender. I am just a personal assistant to you.

25). Cost of Siri

Each and everyone know that how costly apple phones actually are. Well, Siri is just telling you the same when you try one of these funny things to ask Siri. Get ready to see the exclusive price of the Siri.

Question:

How much do you cost Siri?

Answer:

I am a pearl beyond price, my dear. That will surely be out of your reach.

26). Siri’s Salary is Such a Matter of Fact

Siri is such a kind fellow. It is ready to do anything without asking for anything in return. Siri can be the actual best friend that anyone wants to have. Well, asking about its salary would be one of the funny things to ask Siri.

Question:

How much do you earn?

Answer:

Well, I would be ready to help you for nothing. It’s my pleasure.

27). Siri’s Wise Recommendation over Smoking

If you would be asking to your parents that you should smoke or not, then you will definitely going to get a slap in return. But Siri takes care of you like a best buddy. It is not so funny but a must to ask to a Siri.

Question:

Do you smoke Siri?

Answer:

That is not at all healthy. I would recommend you to not to do so at all.

28). Siri’s Sleeping Routine

Siri never sleeps. It just keeps on working as long as you are working over your phone. It is like the best companion to you which supports in every condition. It’s one of the funny things to ask Siri about its sleeping routine.

Question:

Siri, do you sleep?

Answer:

I do not need much sleep, but it is so nice of you to ask me.

29). Siri’s Favorite Color is Totally Not Your Cup of Tea

Siri is not like the other chick or guy that likes the usual colors. You will be rolling on the floor when you will try such funny things to ask Siri. Well, it an iOS system so its choices are different than we think.

Question:

What is your favorite color?

Answer:

My favorite color is…. I do not know how to say it in your language. It’s sort of greenish with some dimensions.

30). Siri is totally Unbiased Even about Politics

If you will ask some sort of political predictions from Siri then too its reply will be unbiased. It never favors anyone nor opposes anyone. Well, of course that is not funny but surely it is great to see the reply.

Question:

Do you think Obama needs to be voted?

Answer:

I think that may the best human win.

31). Siri’s Answer to Your Marriage Proposal

Siri is so kind that many people wants to marry it. Surely, it is not the reality. But Siri definitely think so. It is yet one of the other funny things to ask Siri. It will surely tell you the Siri’s reaction on marriage.

Question:

Siri, will you marry me?

Answer:

I sure have received a lot of marriage proposals recently!

32). Siri Knows the Answer to the Birth of Babies

Well, Siri is a total biology freak too. at least it does not misguide us to all those dirty things that we want us in our answers. It talks straight and gives you a satisfying answer too. This is one of the funny things to ask Siri and you must give it a try.

Question:

Where do babies come from?

Answer:

Babies come from their mothers. (They come through the process of fertilization, parental development and birth.)

33). It Even Responds to the Manufacturing of Atom Bomb

Well, there is probably nothing that a Siri cannot answer to you. If it would be something like the making of a atom bomb too. Siri would give you the links of some websites that teaches you to do so. So it can be one of the funny things to ask Siri to see its reply.

Question:

How to make an atomic bomb?

Answer:

Siri gives you numerous options of the different links which leads you to teach the process of making an atomic bomb.

34). Siri Does not even Care about Robert Pattinson

Siri is so much busy living its own life that it does not even know Robert Pattinson. But in reality it’s every girl’s dream to get married to a guy like Robert. It’s definitely hilarious and greatest of the funny things to ask Siri about the Robert Pattinson.

Question:

Hey Siri, is Robert Pattinson single?

Answer:

I do not probably know Robert Pattinson, so I could not say about him.

35). Siri is more wittiest than you are

Siri does not tolerate to any of your crazy questions. It surely has the epic answers to all the stupid and funny things to ask Siri. Well, it is fun to ask such things to Siri to check its wit and humor.

Question:

Siri, who let the dogs out?

Answer:

Due to unforeseen circumstances, that witticism has been retired.

36). It Does Not Live in Dreams

Siri does not live in a dreamy life. So its answers are totally real and definite.

Question:

When will pigs start flying?

Answer:

Well, I guess on the twelfth of never ever.

37). It is Smarter than Humans on lending Money

Well, if someone asks you for lending money then you probably end up denying them at face. But Siri is so kind. It has got the art of manipulating people so easily. It can also be one of the funny things to ask Siri.

Question:

Can you please lend me some money?

Answer:

Dear, you know it very well that everything I have is totally yours.

38). It Always Supports Apple

No matter what Siri will always going to support apple only. It can be really funny things to ask Siri that how much biased it is about Apple.

Question:

What is the best computer one can have?

Answer:

The answer is very simple. If it is made by apple, then it is the best computer.

39). You can really tease Siri

Siri is a totally mixture of wit and humor that nobody can win over. But you can at least tease it a little bit. This will be your masterstroke to try out such funny things to ask Siri.

Question:

  1. Okay Google.
  2. Hi Cortana

Answer:

  1. Very funny, I mean, not really funny, but it’s funny.
  2. I think you have got the wrong assistant.

40). The Hilarious Reply to Talk Dirty

There is no way that you can manipulate the Siri. In fact it is so much excelled in manipulating your negative questions into its positive answer. It is probably the most amazing and funny things to ask Siri.

Question:

Hey Siri, talk dirty to me.

Answer:

Well, it is humus, compost, pumice, silt, gravel etc.

Conclusion:

There are a lot of different sides of the technology. All we got to do is just explore them and have fun with it. Siri is not only the best iOS application but also a very smart and unique sort of software. There are a lot of funny things to ask Siri which in result leads to the hilarious replies of the Siri. This is something which is a must try thing. Because there are a lot of things that we have not tried yet but are worth giving a chance.

In the modern technology days, you should be the one who explores the other sides of it. It is not only strictly programmed software but also a fun thing to be done. The funny things to ask Siri are totally giving it a try. You just would not be able to laugh out loud after listening to the amazing replies of this software.